naar bso

 

Ouderportaal2

Login

 

Marianne Carstens__en_Djuri_van_Buuren

Wij zijn Djuri van Buuren en Marianne Carstens, de oprichters van Djoy.

Djuri: Tijdens mijn ervaring als Pedagogisch Medewerker is mij opgevallen dat kinderopvang anders kan. Dit is voor mij de stap geweest om Djoy op te richten. Ik ben verantwoordelijk voor de werkwijze van het team, draag zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer, de planning van kinderen en personeel en ben tevens het aanspreekpunt voor ouders omtrent de opvang.

Marianne: In onze werkverdeling liggen de activiteiten van Djuri op de werkvloer, mijn werkzaamheden omvatten vooral de adminstratieve en financiële aspecten van het kinderdagverblijf. Ook de naleving van de wetten en regels o.a. ten aanzien van de normen voor het Landelijk Register Kinderopvang vallen onder mijn dagelijkse taken. Hoewel ik niet als leidster op de groepen te vinden zal zijn zal ik daar vaak genoeg even binnenlopen om mee te genieten van de bezigheden van de kinderen.

Esther Rottier

Mijn naam is Esther Rottier, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon. Ik werk op de babygroep, op dinsdag en donderdag en om de week op maandag. Als je met kinderen bezig bent kent bijna iedere dag wel een bijzonder moment. Het kunnen heel kleine dingen zijn van een kusje, een tekening, een lach of een traan, een compliment. Of het vertrouwen dat ouders in mij hebben door hun dierbaarste bezit in mijn handen te geven maar ook voldoening hoort zeker in het rijtje thuis voor mij. Ik hoop veel leuke kinderen en ouders te leren kennen.

Karin Veldkamp

Hallo, mijn naam is Karin Veldkamp. Ik ga de allerkleinste klantjes, dus de baby's van 0 tot 2 jaar van kinderopvang Djoy, verzorgen en stimuleren in hun ontwikkeling op woensdag, donderdag en vrijdag. Ik heb al 20 jaar ervaring maar vind het nog steeds heel leuk om met kinderen te werken, het is iedere dag wéér een uitdaging. Elk kind is uniek en elke dag is anders!

annemieke berkhout

 Hallo, ik ben Annemieke Berkhout. Ik woon in Maasland samen met mijn vriend Wilco en dochter Lieke. Ik werk ondertussen al 10 jaar in de kinderopvang en vind het werk met kinderen nog steeds heel leuk om te doen. Vooral omdat je kinderen nieuwe dingen ziet ontdekken en leren en je ze daar ook een stukje verder in kunt begeleiden. Ik werk op woensdag en donderdag op de babygroep (0-2 jaar) en om de week op maandag. Ik heb er nu al veel zin zin!!

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

Adres: Langetaam 15a, 3155 TE Maasland, Postbus 31, 3155 ZG Maasland Telefoon: 010-59 22223Email: info@kdv-djoy.nl
Internet: www.kdv-djoy.nl Kamer van Koophandel: 52297772 BTW-nummer: NL.8503.82.853.B01 LRK: 628535685