naar bso

 

Ouderportaal2

Login

Vanaf 1 september 2017 gaan we in samenwerking met Sport- en recreatiebad Dol-fijn van start met onze

ZWEM-BSO!

 

Tijdens de uren die de kinderen aanwezig zijn bij de BSO kunnen ze, in samenwerking met Sport- en recreatiebad Dol-fijn, naar zwemles. Zelf hoeven jullie als ouders dus niet meer in je kostbare vrije tijd op en neer naar het zwembad. Wij zorgen ervoor dat de kinderen met onze bussen op tijd gebracht en weer opgehaald worden naar en van de zwemlessen en onze Pedagogisch Medewerksters begeleiden de kinderen met omkleden. De zwemlessen zelf worden verzorgd door de zweminstructeurs van Sport- en recreatiebad Dol-fijn.

 

Hoe werkt het?

Zowel bij ons als bij Sport- en recreatiebad Dol-fijn kun je dan een inschrijfformulier afhalen om je kind in te schrijven voor de zwemlessen (vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen de kinderen worden ingeschreven, vanaf 4,5 jaar gaan de kinderen zwemles volgen). Het inschrijfformulier lever je, in verband met het inschrijfpakket en het pasje voor gratis recreatief zwemmen (zie overige informatie), in bij Sport- en recreatiebad Dol-fijn. De zwemlessen starten op de eerste van de kalendermaand.

 

Wat kost dit?

Buiten de normale kosten voor de BSO bedragen de kosten voor de zwemlessen € 41,55 per kalendermaand, de kosten voor het inschrijfpakket bedragen € 28,70. De eerste maandkaart moet aan de receptie van het zwembad worden gekocht; de volgende maanden kunnen via iDeal betaald worden (de zwemlessen worden dus betaald aan Sport- en recreatiebad Dol-fijn). Via de pc of de app kun je als ouders de verrichtingen van je kind volgen; je ontvangt hiervoor een inlogcode.

De ouders zorgen ervoor dat de kinderen de zwemspullen en zwemkaart bij zich hebben als zij naar de BSO komen op de dag dat zij zwemles hebben.

 

Extra bad 1:

Alle kinderen die voor het eerst naar zwemles gaan moeten vooraf een aantal lessen volgen in extra bad 1. In dit bad wordt bekeken hoe watervrij het kind is. Daarna kan het kind ingedeeld worden in de groep die uitkomt voor de Zwem-BSO. Deze lessen in extra bad 1 vallen niet in de tijden van de Zwem-BSO en zullen door de ouders zelf begeleid moeten worden. De tijden van extra bad 1 zijn: woensdag van 17.15 tot 18.00 uur, donderdag van 15.30 tot 16.15 uur en zaterdag van 11.15 tot 12.00 uur.

 

Wanneer zijn de lessen voor de Zwem-BSO?

A-Diploma: maandag, dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.00 uur en van 17.00 uur tot 17.45 uur; de kinderen worden door ons gebracht en opgehaald.

 

B-Diploma: maandag van 17.45 tot 18.30 uur; de kinderen worden door ons gebracht maar ­niet meer opgehaald!

 

C-Diploma: maandag van 17.45 tot 18.30 uur; de kinderen worden door ons gebracht maar niet meer opgehaald!

 

Overige informatie:

Kinderen die zwemles hebben kunnen op woensdagmiddag en zaterdag onder begeleiding van een betalende ouder gratis recreatief zwemmen.

De maanden juli en augustus worden door Sport- en recreatiebad Dol-fijn niet in rekening gebracht. Tijdens de zomervakantie is er geen zwemles en wanneer Sport- en recreatiebad Dol-fijn gesloten is tijdens de feestdagen mogen deze lessen niet worden ingehaald; dit wordt gecompenseerd door het feit dat er 2 maanden niet in rekening wordt gebracht.  Een gemiste zwemles inhalen kan alleen op donderdag van 17.45 – 18.30 uur en moet altijd door de ouders worden doorgegeven aan Sport- en recreatiebad Dol-fijn. Omdat deze les pas om half 7 is afgelopen brengen wij de kinderen wel naar het zwembad maar halen wij de kinderen niet meer op.

Wanneer je je kind mee wilt laten zwemmen met de Zwem-BSO maar hij/zij al is aangemeld voor zwemles of heeft al zwemles heeft op een andere dag kun je dit aan ons laten weten. Sport- en recreatiebad Dol-fijn gaat er dan voor te zorgen dat de kinderen overgeplaatst kunnen worden naar de dagen dat wij de Zwem-BSO aanbieden.

 

Heb je nog vragen/opmerkingen?

Stuur een email met je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 010-5922223

Adres: Langetaam 15a, 3155 TE Maasland, Postbus 31, 3155 ZG Maasland Telefoon: 010-59 22223Email: info@kdv-djoy.nl
Internet: www.kdv-djoy.nl Kamer van Koophandel: 52297772 BTW-nummer: NL.8503.82.853.B01 LRK: 628535685